Noordstar speelde thuis tegen Ramsel (slechts) 0-0 gelijk, een merkwaardige score na een wedstrijd waarin beide ploegen heel wat open doelkansen afdwongen. De meeste en beste kansen waren voor Noordstar en eigenlijk had de match al met de rust beslist moeten zijn, een 2-1 of 3-1 tussenstand zou juist geweest zijn nadat Noordstar in de eerste helft minstens 4 open doelkansen de nek omwrong. Na de rust waren de beste kansen dan weer eerst voor de bezoekers, daarna was het weer aan Noordstar om te morsen met de mogelijkheden. Met deze puntendeling schiet geen van beide ploegen wat op, de kopploegen lopen weer wat verder uit.Noordstar speelde met Jan Meir, Mathias Tubex, Peter Engels, Giliam Spruyt, Jef Van de Water, Robin Van Beek, Jonas Donckers, Thijs Lambaerts, Philip T'Syen, Miguel Bruynseels en Joeri Helsen.Reserven waren Tom Lens, Niels Caers, Marcello Ercolani en Jan Van de Water.De eerste 20 minuten had Ramsel licht veldoverwicht, het dreigde al snel toen een bezoeker van kortbij in één tijd hard over trapte na slecht uitverdedigen (5'). Daarna creëerde Noordstar heel wat niet te missen kansen. Na goed storend werk van Miggy zat Joeri tussen een te korte terugspeelbal, maar hij controleerde de bal verkeerd (9'). Nadat Miggy een paar man in de wind zette en perfect breed voor doel legde trapte Philip vlak voor doel op de keeper, aan de tweede paal duwde Miggy de afgeweerde bal net naast de verkeerde kant van de paal (17'). Op het half uur mocht Joeri alleen op doel af en had hij de hoek maar voor het uitkiezen, hij trapte op de doelman (29'). Ramsel dreigde welgeteld twee maal; eerst trapte een bezoeker van kortbij uit de draai hard net naast (33'), daarna redde Jan de meubelen voor Noordstar toen een bezoeker alleen op doel af mocht en onze doelman met een uitstekende redding de nul op het bord hield (38'). Ook Noordstar kreeg nog 2 uitstekende kansen voor de rust: moederziel alleen aan de 2de paal trapte Joeri op die paal (42'), Miggy mocht nog alleen op doel af maar trapte op de doelman (43'). Een brilscore bij de rust, een klein mirakel na een pak goede kansen (vooral voor Noordstar).[b]Na de koffie veel kansen, geen goals[/b]In de 2de helft nam Ramsel het initiatief, het domineerde een kwartier en kwam erg kort bij de openingstreffer. Doelman Jan kon eerst nog net met de vingertoppen bij een lage trap (54'), daarna weerde hij goed af op een zwaar schot (56'), vervolgens stond hij weer pal nadat een bezoeker na een goed uitgespeelde aanval van kortbij hard uithaalde (62'). Daarna kwam Noordstar weer in de match en volgden de kansen weer. Na een goede voorzet van Philip trapte Niels op de binnenkant van de paal en vloog de bal opnieuw het veld in (72'). Miggy ontweek de buitenspelval, trok alleen op doel af en lobte de keeper perfect maar zag de bal tegen de lat botsen (75'). Niels kopte over op hoekschop van Philip (77'). Aan de overkant kwam ook Noordstar nog twee keer goed weg: eerst trapte een bezoeker aan de 2de paal onbesuisd naast en over (80'), daarna kopte een bezoeker op vrijschop aan de 2de paal moederziel alleen toch nog naast (85'). Zelfs in de slotminuten had Noordstar de match nog kunnen beslissen: Niels trapte van uit een scherpe hoek op de keeper waarna Jonas op de paal trapte (89'), in de laatste minuut kopte Niels op een verre voorzet van Philip net voorlangs (90'). Zo werd het een festival van gemiste kansen, zelden vertoond (en liefst ook niet vatbaar voor herhaling). Noordstar blijft na twee opeenvolgende thuismatchen met 2 punten achter, vooral vandaag waren dat 2 verloren punten. Met wedstrijden tegen Hallaar, Itegem en FC Kessel in het verschiet moeten de mannen nu maar resoluut voor een 9 op 9 gaan. (Bruno Meylemans/Noordstar).